Termeni si conditii

Acest site este intretinut si administrat de Stil D&C SRL. Site-ul este gazduit pe un domeniu inchiriat de compania noastra. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. ne cerem scuze anticipat. Intregul continut al magazinului stildc.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Stil D&C SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei Stil D&C SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Securitatea Datelor Personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de StilD&C SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Societatea se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Accesul la site
Compania Stil D&C SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Stil D&C SRL. Compania Stil D&C SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Livrarea Produselor

Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii. Fara a ne obliga contractual, incercam sa initiem livrarea in 1-3 zile lucratoare. 

 

Returul produselor

Se accepta returul produselor in maxim 30 de zile de la data facturarii.

 

Taxe Suplimetare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania Stil D&C SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa ne contactati de urgenta. 

Conditii Legale
Magazinul stildc.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor". Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia existentei viciilor ascunse) si, de preferinta, sigilate.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul stildc.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Stil D&C SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

ADRESA
Str. THEODOR D. SPERANTIA, Nr. 15/A Cod 440101, Loc. SATU MARE, ROMANIA
TELEFON / FAX
0777222555
ADRESA DE EMAIL
stilsatumare@yahoo.com
    Viziteaza magazinul Stildc.ro pe ShopMania
© Copyright 2022 Stil D&C SRL.   Web design by Royalty