Politica de confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal

 

 

Va rugam sa va asigurati ca ati citit prevederile prezentei sectiuni inainte de folosirea site-ului stildc.ro sau inainte de a transmite informatii prin intermediul acestui site. STIL D&C SRL colecteaza, stocheaza si utilizeaza date cu caracter personal in acord cu legislatia in vigoare din România privind protectia datelor cu caracter personal si garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, societatea STIL D&C SRL are obligatia de a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Poate prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, adresa de domiciliu si adresa pentru livrare(daca aceasta e diferita de adresa de domiciliu), numar de telefon, adresa de e-mail, date de identificare ale clientului persoana juridica si dupa caz, date bancare.

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal mai sus indicate sunt prelucrate in scop de comert electronic, pentru procesarea comenzilor si expedierea coletelor aferente comenzilor dumneavoastra, in scopul emiterii facturilor si scopuri contabile, confirmarii comenzilor, pentru comunicarea termenelor de livrare a produselor comandate, pentru executarea contractului de vânzare-cumparare incheiat prin intermediul site-ului stildc.ro, administrarea contului dumneavoastra, efectuarea returului, solutionarea cererilor privind indeplinirea unei comenzi.

 

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, decizia de a furniza date personale este optionala. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele personale solicitate determina imposibilitatea de a va oferi produsele noastre si de a onora si livra comenzile respective.

 

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, asa cum sunt definite in Regulamentul General privind Protectia Datelor (prescurtat RGPD) in categorii speciale de date cu caracter personal. Nu colectam si nu prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi, respectiv dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor dumneavoastra de catre societatea Stil D&C SRL. De asemenea, aveti dreptul de a solicita in orice moment stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Va puteti exercita toate drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate si datate, transmisa pe adresa de e-mail stilsatumare@yahoo.com si in maniera prevazuta de Legea nr. 677/2001.

 

Pentru a va informa despre statusul comenzii dumneavoastra vom folosi adresa de e-mail si sau, dupa caz, numarul de telefon pe care ni le-ati furnizat. De asemenea, va vom contacta prin aceste mijloace atunci când vom avea nevoie de clarificari suplimentare pentru procesarea comenzilor plasate pe site sau pentru orice alte situatii in care dorim sa va furnizam detalii suplimentare despre comanda sau contul dumneavoastra.

 

Pentru expedierea comenzilor vom folosi datele dumneavoastra doar cu scopul de a livra comanda dezvaluind firmei de curierat (nume, prenume, adresa, numar de telefon) datele necesare expedierii coletului. Totodata, Stil D&C SRL solicita numarul contului bancar si banca in cazul in care clientul returneaza produsele achizitionate online in conditiile prevazute in prezentele termeni si conditii. Conform prevederilor legale in vigoare, Stil D&C SRL poate dezvalui informatii cu caracter personal catre parchet, politie, instantele judecatoresti sau altor autoritati abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unei cereri expres formulate in acest sens.

 

Stil D&C SRL a luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 

Stil D&C SRL isi rezerva dreptul, in orice moment, fara notificare prealabila, de a revizui sau modifica parti ale acestei politici privind protectia datelor cu caracter personal, prin publicarea politicii modificate pe site. De aceea, inainte de a accepta ofertele noastre, va rugam sa consultati de fiecare data sectiunea privind protectia datelor, pentru a fi la curent cu eventualele modificari. 

 

Pentru orice informatii puteti sa ne contactati la numarul de telefon: 0770237485 .

 

 

ADRESA
Str. THEODOR D. SPERANTIA, Nr. 15/A Cod 440101, Loc. SATU MARE, ROMANIA
TELEFON / FAX
0770237485
ADRESA DE EMAIL
stilsatumare@yahoo.com
    Viziteaza magazinul Stildc.ro pe ShopMania
© Copyright 2022 Stil D&C SRL.   Web design by Royalty