Cum comand

Alegeti produsele

Folosind meniul existent, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul (Cumpara)

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales produsele, completati modalitatea de transport si detaliile privind livrarea comenzii, parcurgand pasii prezenti in pagina web. Dureaza maxim 2-3 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Finalizeaza comanda". 
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Finalizeaza comanda". 

 

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti la livrare ramburs, prin ordin de plata pentru o factura proforma eliberata inaintea livrarii produselor sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul. 

 

Finalizarea comenzii

La finalizarea comenzii veti primi pe mail un bon de comanda asemanator cu cel din figura de mai jos, care confirma primirea comenzii dumneavoastra.

 


Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

ADRESA
Str. THEODOR D. SPERANTIA, Nr. 15/A Cod 440101, Loc. SATU MARE, ROMANIA
TELEFON / FAX
0777222555
ADRESA DE EMAIL
stilsatumare@yahoo.com
    Viziteaza magazinul Stildc.ro pe ShopMania
© Copyright 2022 Stil D&C SRL.   Web design by Royalty