Odorizant auto Paloma Happy Bag - Exotic

 
COD: P06624
 
Exploreaza lumea aventurii si a exotismului cu Paloma Happy Bag - Exotic!Aceasta punga parfumata aduce o nota de aventura si exotism in fiecare spatiu pe care il improspateaza. Indiferent daca o folosesti in masina sau in camera, aroma sa exotica te va transporta intr-o calatorie senzoriala in locuri indepartate.Exotic Happy Bag de la Paloma este perfect pentru cei care doresc sa simta farmecul aventurii in fiecare zi. Aroma sa exotica te va cuceri de la prima inhalare, aducandu-ti aminte de mirosurile si gusturile inedite din locuri exotice.Punguta este usor de folosit. Pur si simplu aseaza-o in masina sau in camera ta, iar aroma sa va improspata aerul pentru o perioada indelungata. Fiecare inhalare devine o experienta plina de aventura si exotism, transformand spatiul intr-un loc plin de mister.Paloma Happy Bag - Exotic este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa aduca o nota de exotism in viata lor de zi cu zi. Aceasta punga parfumata este potrivita pentru oricine doreste sa exploreze lumea aromelor exotice si a aventurii.In concluzie, Paloma Happy Bag - Exotic este solutia ideala pentru a aduce aventura si exotismul in masina ta sau in camera ta. Transforma-ti spatiul intr-un loc plin de mister si farmec cu acest produs plin de aventura!Achizitioneaza acum Paloma Happy Bag - Exotic si bucura-te de aroma exotica si aventuroasa in viata ta de zi cu zi! Tip:Geanta fericita exoticaPoate fi folosit:timp de cel putin 4 saptamaniCantitate:1 buc
 
 
 
 
Imagine Denumire
COD | Model
Pret
Cumpara 
Odorizant auto Paloma Happy Bag - Exotic
P06624
10 Lei (cu TVA)
 
 
Detalii produs
 

Exploreaza lumea aventurii si a exotismului cu Paloma Happy Bag - Exotic!

Aceasta punga parfumata aduce o nota de aventura si exotism in fiecare spatiu pe care il improspateaza. Indiferent daca o folosesti in masina sau in camera, aroma sa exotica te va transporta intr-o calatorie senzoriala in locuri indepartate.

Exotic Happy Bag de la Paloma este perfect pentru cei care doresc sa simta farmecul aventurii in fiecare zi. Aroma sa exotica te va cuceri de la prima inhalare, aducandu-ti aminte de mirosurile si gusturile inedite din locuri exotice.

Punguta este usor de folosit. Pur si simplu aseaza-o in masina sau in camera ta, iar aroma sa va improspata aerul pentru o perioada indelungata. Fiecare inhalare devine o experienta plina de aventura si exotism, transformand spatiul intr-un loc plin de mister.

Paloma Happy Bag - Exotic este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa aduca o nota de exotism in viata lor de zi cu zi. Aceasta punga parfumata este potrivita pentru oricine doreste sa exploreze lumea aromelor exotice si a aventurii.

In concluzie, Paloma Happy Bag - Exotic este solutia ideala pentru a aduce aventura si exotismul in masina ta sau in camera ta. Transforma-ti spatiul intr-un loc plin de mister si farmec cu acest produs plin de aventura!

Achizitioneaza acum Paloma Happy Bag - Exotic si bucura-te de aroma exotica si aventuroasa in viata ta de zi cu zi!

 

Tip:Geanta fericita exotica
Poate fi folosit:timp de cel putin 4 saptamani
Cantitate:1 buc
 
Opinia clientilor
 
 
 
 
Produse similare
FORD Fiesta 2008+ wo/display (Black) 2008-
719.68 Lei
Cablu Adaptor ISO / HYUNDAI 2017+ / KIA 2017+ (AUX+USB)
138.05 Lei
Verificarea conexiunii electrice intre masina si remorca este un pas esential in...
64.98 Lei
Descopera Paloma EMO - Lilac Garden, un odorizant auto in forma de emoticon care...
5.05 Lei
ADRESA
Str. THEODOR D. SPERANTIA, Nr. 15/A Cod 440101, Loc. SATU MARE, ROMANIA
TELEFON / FAX
0770237485
ADRESA DE EMAIL
stilsatumare@yahoo.com
    Viziteaza magazinul Stildc.ro pe ShopMania
© Copyright 2024 Stil D&C SRL.   Web design by Royalty