Odorizant Auto Paloma Parfum Anti-Tabac - 5 ml

 
COD: P03466
 
Descopera placerea calatoriilor in masina cu ajutorul odorizantului auto Paloma Parfum Anti-Tabac. Cu aroma sa proaspata si revigoranta, vei transforma fiecare calatorie intr-o experienta olfactiva deosebita.Daca iti doresti sa creezi o atmosfera placuta si fara mirosuri neplacute in masina ta, odorizantul auto Paloma Parfum Anti-Tabac este alegerea perfecta. Aroma sa special formulata te va invalui intr-un parfum proaspat si revigorant, eliminand eficient mirosurile de tutun.Acest odorizant de calitate superioara vine intr-un flacon special, conceput pentru a neutraliza mirosurile de tutun si a lasa in urma o senzatie de prospetime. Poti amplasa cu usurinta flaconul in bordul masinii tale sau in spatiul dedicat obiectelor mici.Cu Paloma Parfum Anti-Tabac, fiecare calatorie devine o experienta proaspata si revigoranta. Indiferent daca faci o calatorie scurta sau lunga, aroma sa special formulata va asigura un mediu placut si curat in interiorul masinii tale.Odorizantul auto Paloma Parfum Anti-Tabac utilizeaza o tehnologie avansata pentru a elibera treptat aroma, asigurandu-ti ca masina ta ramane mereu proaspat mirositoare. Astfel, vei putea sa te bucuri de senzatia sa placuta pentru o perioada indelungata.Aroma proaspata si revigoranta oferita de Paloma Parfum Anti-Tabac nu se limiteaza doar la mascarea mirosurilor. Aceasta contribuie la crearea unei atmosfere mai sanatoase in interiorul masinii tale, contribuind la eliminarea efectelor neplacute ale fumului de tutun.Cu un flacon elegant si practic, Paloma Parfum Anti-Tabac se integreaza perfect in orice interior de masina. Nu doar ca indeparteaza mirosurile nedorite, dar adauga si un element de prospetime in spatiul tau personal.Pe langa aroma sa placuta, acest odorizant auto ofera si o senzatie de confort. Formula sa speciala contribuie la imbunatatirea calitatii aerului din interiorul masinii, ceea ce poate contribui la o experienta de conducere mai placuta si relaxanta.In concluzie, odorizantul auto Paloma Parfum Anti-Tabac este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa isi transforme masina intr-un spatiu placut si sanatos. Cu aroma sa proaspata si revigoranta, vei cuceri fiecare calatorie, indiferent cat de scurta sau lunga este.Asadar, investeste in confortul si prospetimea calatoriilor tale cu ajutorul acestui odorizant de inalta calitate. Alege Paloma Parfum Anti-Tabac si bucura-te de fiecare moment petrecut in masina ta, fara mirosuri neplacute si cu o senzatie placuta de prospatime.Tip:Parfum/Lichid AntitobacPoate fi folosit:Cu utilizare normala, aprox. 1 lunaCantitate:5 ml
 
 
 
 
Imagine Denumire
COD | Model
Pret
Cumpara 
Odorizant Auto Paloma Parfum Anti-Tabac - 5 ml
P03466
9.33 Lei (cu TVA)
 
 
Detalii produs
 

Descopera placerea calatoriilor in masina cu ajutorul odorizantului auto Paloma Parfum Anti-Tabac. Cu aroma sa proaspata si revigoranta, vei transforma fiecare calatorie intr-o experienta olfactiva deosebita.

Daca iti doresti sa creezi o atmosfera placuta si fara mirosuri neplacute in masina ta, odorizantul auto Paloma Parfum Anti-Tabac este alegerea perfecta. Aroma sa special formulata te va invalui intr-un parfum proaspat si revigorant, eliminand eficient mirosurile de tutun.

Acest odorizant de calitate superioara vine intr-un flacon special, conceput pentru a neutraliza mirosurile de tutun si a lasa in urma o senzatie de prospetime. Poti amplasa cu usurinta flaconul in bordul masinii tale sau in spatiul dedicat obiectelor mici.

Cu Paloma Parfum Anti-Tabac, fiecare calatorie devine o experienta proaspata si revigoranta. Indiferent daca faci o calatorie scurta sau lunga, aroma sa special formulata va asigura un mediu placut si curat in interiorul masinii tale.

Odorizantul auto Paloma Parfum Anti-Tabac utilizeaza o tehnologie avansata pentru a elibera treptat aroma, asigurandu-ti ca masina ta ramane mereu proaspat mirositoare. Astfel, vei putea sa te bucuri de senzatia sa placuta pentru o perioada indelungata.

Aroma proaspata si revigoranta oferita de Paloma Parfum Anti-Tabac nu se limiteaza doar la mascarea mirosurilor. Aceasta contribuie la crearea unei atmosfere mai sanatoase in interiorul masinii tale, contribuind la eliminarea efectelor neplacute ale fumului de tutun.

Cu un flacon elegant si practic, Paloma Parfum Anti-Tabac se integreaza perfect in orice interior de masina. Nu doar ca indeparteaza mirosurile nedorite, dar adauga si un element de prospetime in spatiul tau personal.

Pe langa aroma sa placuta, acest odorizant auto ofera si o senzatie de confort. Formula sa speciala contribuie la imbunatatirea calitatii aerului din interiorul masinii, ceea ce poate contribui la o experienta de conducere mai placuta si relaxanta.

In concluzie, odorizantul auto Paloma Parfum Anti-Tabac este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa isi transforme masina intr-un spatiu placut si sanatos. Cu aroma sa proaspata si revigoranta, vei cuceri fiecare calatorie, indiferent cat de scurta sau lunga este.

Asadar, investeste in confortul si prospetimea calatoriilor tale cu ajutorul acestui odorizant de inalta calitate. Alege Paloma Parfum Anti-Tabac si bucura-te de fiecare moment petrecut in masina ta, fara mirosuri neplacute si cu o senzatie placuta de prospatime.

Tip:Parfum/Lichid Antitobac
Poate fi folosit:Cu utilizare normala, aprox. 1 luna
Cantitate:5 ml
 
Opinia clientilor
 
 
 
 
Produse similare
MERCEDES S - W220 black 1998-2005
397.33 Lei
Mercedes Benz - Carcasa pt. cheie tip transponder Inainte de finalizarea comenz...
19.98 Lei
Cric hidrauliccilindric, Pretabil atat pentru uz personal, cat si in orice servi...
167.58 Lei
Lasa-te invaluit de eleganta si delicatete cu Odorizantul Auto Paloma Woody - Pi...
13.43 Lei
ADRESA
Str. THEODOR D. SPERANTIA, Nr. 15/A Cod 440101, Loc. SATU MARE, ROMANIA
TELEFON / FAX
0770237485
ADRESA DE EMAIL
stilsatumare@yahoo.com
    Viziteaza magazinul Stildc.ro pe ShopMania
© Copyright 2024 Stil D&C SRL.   Web design by Royalty